A béka marad

A biológiával kapcsolatos tévhitek, félismeretek, félreértések tisztázása.

Ötletek

Ha bárki bárhol lát, olvas olyasmit, amiről úgy gondolja, érdemes lenne foglalkoznunk vele, vagy csak választ keres valamilyen biológiával kapcsolatos kérdésre, írjon az ng (kukac) akg (pont) hu címre és igyekszünk utánajárni és foglalkozni a témával.

Creative Commons

Creative Commons Licenc

Utolsó kommentek

Merjünk nagyok lenni!

2008.11.10. 11:35 - Nádori Gergely

Címkék: szélhámosság természetgyógyászat orvoslás tévhit

Ha hülyeséget mond az ember, akkor bizony nem érdemes megmaradni a kis ostobaságoknál. Főleg, ha ezzel pénzt is akarna keresni! Komoly, igazán egetrengető marhaságokra van szükség a sikerhez.

Dr. Nona és kutatócsoportja meg is találták az ősbaktériumok ősbioerejében. Kár, hogy az Akciós potenciál ízekre szedi az állításaikat. Kötelező olvasmány!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beka.blog.hu/api/trackback/id/tr93760122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Medikus 2008.11.10. 15:05:09

EZ VALAMI KATASZTRÓFA!!!!(Bocsánat, ez minden szavában annyira kritikán aluli, hogy más nem jött ki a számon...)

Omnibusz 2008.11.11. 21:19:41

Igen, igen! Szeretjük az Akciós potenciált! :)

Kardinálispinty 2008.11.19. 15:18:58

Jah, ha ez szerintetek durva, akkor még nem voltatok elektrobiomechanikus mágnesdetektors dohányzásleszoktatón. Idézem (fogatlan negyvenéves asszony magyarázza)

"Ez úgy működik, hogy a cigaretta mágneses hullámát kielemzi. Ugye azt tudja, kedves, hogy a világmindenség mágnesből és elektronból áll? Na, szóval a cigaretta mérgei beivódnak a DNS-be, de nem csak ám úgy, hanem a 7. szerafikus rétegig, na, erre pakolódik rá a cigiből kielemzett mágnesfluxus, és visszaváltoztatja az erdetire, mert ez pont ellentétes hullámú, mint az." És így tovább, még 20 percig:)

süti beállítások módosítása